söndag 9 februari 2014 |
Panko-friterade ostbollar |
Superenkelt och supergott! Till sommaren skall jag testa att fritera dem i den "riktiga" fritösen på altanen, men att fritera i stekpannan fungerar utmärkt.
4 dl riven ost
1-2 msk naturell smältost
2 msk finhackad jalapeno
Panko
Olivolja
Hacka jalapenon fint. Blanda ostarna och jalapenon med elvisp till en massa. Rulla bollar och vänd dem i Panko (fungerar säkert med vanligt ströbröd, men med Panko blir ytan knaprigare). Hetta upp oljan i tjockbottnad stekpanna och fritera. Var noga med att vända dem ofta eftersom osten snabbt smälter. Lägg upp på hushållspapper och låt svalna.
Ät och njut! |
posted by Jessica @ 20:59 |
|
|
|
Team Kissleberg |
Livsnjutarfamilj som älskar att laga mat, baka och röra runt i köket! Inspirationen hämtas från andra bloggar, hemsidor och matlagningsprogram. |
Senaste |
|
Arkiv |
|
|
|
|
|
Skicka en kommentar