fredag 22 februari 2013 |
Minipiroger |
Oj, längesedan ett inlägg gjordes! Men nu är det dags...Letade efter ett hyfsat recept för minipiroger på nätet och det slutade i en kombination av det här:
Ca 25st (beroende på storlek)
2 rullar smördeg 250gr köttfärs Tacokrydda (kryddas efter smak) 100gr Cream cheese 1 ägg för pensling
Stek färsen mm. Gör cirklar av ett glas, klicka på färsblandningen, vik ihop och nagga kanterna med en gaffel. Pensla med ägg. In i ugen på 200 grader i ca 20 min.
Jag kan tycka att piroger är torra ibland. För mycket bröd och bara mastigt. De här var helt ok som små tilltugg, men med en klick gräddfil/creme fraiche så blir det ännu godare.
//Jessica
Etiketter: Minimat |
posted by Jessica @ 21:02 |
|
|
|
Team Kissleberg |
Livsnjutarfamilj som älskar att laga mat, baka och röra runt i köket! Inspirationen hämtas från andra bloggar, hemsidor och matlagningsprogram. |
Senaste |
|
Arkiv |
|
|
|
|
|
Skicka en kommentar