söndag 7 april 2013 |
Wienerbröd |
Man kan säkerligen baka wienerbröd från grunden, men varför krångla till det?
Smördegsplattor Marsanpulver Mjölk Florsocker Vatten
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ihop marsanpulvret med mjölken så att det blir kräm - inte sås (följ anvisningarna på paketet). Lägg ut smördegsplattorna på bakplåtspapper och vik in kanterna lite. Klicka ut drygt en matsked vaniljkräm på varje platta. Swisch in i ugnen i ca 15 minuter. Blanda ihop florsocker och lite vatten i taget. Låt wienerbröden svalna något och ringla över kristyren. Klart!
|
posted by Jessica @ 08:49 |
|
|
|
Team Kissleberg |
Livsnjutarfamilj som älskar att laga mat, baka och röra runt i köket! Inspirationen hämtas från andra bloggar, hemsidor och matlagningsprogram. |
Senaste |
|
Arkiv |
|
|
|
|
|
Skicka en kommentar