Team Kissleberg i köket
Cupcakes photo cupcakes.jpg
söndag 7 april 2013
Wienerbröd
Man kan säkerligen baka wienerbröd från grunden, men varför krångla till det?

Smördegsplattor
Marsanpulver
Mjölk
Florsocker
Vatten

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ihop marsanpulvret med mjölken så  att det blir kräm - inte sås (följ anvisningarna på paketet). Lägg ut smördegsplattorna på bakplåtspapper och vik in kanterna lite. Klicka ut drygt en matsked vaniljkräm på varje platta. Swisch in i ugnen i ca 15 minuter. Blanda ihop florsocker och lite vatten i taget. Låt wienerbröden svalna något och ringla över kristyren. Klart!

posted by Jessica @ 08:49  
0 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home
 
Team Kissleberg

Livsnjutarfamilj som älskar att laga mat, baka och röra runt i köket! Inspirationen hämtas från andra bloggar, hemsidor och matlagningsprogram.

Senaste
Arkiv
  • Online just nu: