Team Kissleberg i köket
Cupcakes photo cupcakes.jpg
söndag 2 februari 2014
Citronkladdkaka
150 g smör
1 st citron
2 st ägg
2.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1.5 dl vetemjöl
 
Garnering: florsocker
 
Vispa ägg och strösocker. Tillsätt vaniljsocker, rivet citronskal och citronsaft. Blanda till en jämn smet. Tillsätt det smälta smöret och vetemjölet. Häll smeten i den smorda och bröad form.
Grädda mitt i ugnen i 150°C i ca 40 minuter.
Låt kakan svalna. Pudra över florsocker.
Servera kakan kall med vispad grädde – eller ät som den är utan tillbehör. ;)
 

posted by Jessica @ 20:52  
0 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home
 
Team Kissleberg

Livsnjutarfamilj som älskar att laga mat, baka och röra runt i köket! Inspirationen hämtas från andra bloggar, hemsidor och matlagningsprogram.

Senaste
Arkiv
  • Online just nu: